Schuine buikspieroefeningen, de buikspieren die je niet moet vergeten!

De schuine buikspieren worden vaak vergeten als men oefeningen doet. De schuine buikspieroefeningen zijn echter wel erg belangrijk. Het is niet vreemd dat de schuine buikspieroefeningen niet vaak worden gedaan. Ze zijn moeilijk en het resultaat is eigenlijk niet goed te vernemen. Dat betekent echter niet dat je ze daarom maar moet overslaan. Wees slim en doe de schuine buikspieroefeningen.

Doe gewoon een paar keer de juiste oefeningen en ontdek snel welke het beste bij jou passen en ook hoe je snel en gemakkelijk overweg kunt met deze oefeningen. Doe van iedere spiergroep van de buikspieren een paar oefeningen. Doe er een paar voor de onderste buikspieren, de middelste buikspieren en de bovenste buikspieren en natuurlijk ook van de schuine buikspieren.

Wissel de oefeningen per spiergroep af en doe er ongeveer drie sets van vijftien per oefening.

De schuine buikspieroefening een: de side plank

Ga op je zij liggen en strek je helemaal uit. Plaats je hand op de grond en breng dan je lichaam omhoog. Doe dit een paar keer en wissel dan door naar de andere kant te draaien. Je hand en je voeten steunen hierbij alleen op de grond. Houdt je spieren aangespannen als je omhoog bent en houdt het dan bijvoorbeeld dertig seconden vast. Doet dit vier keer en wissel dan naar de andere kant.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Een andere oefening voor de schuine buik spieren: Oblique crunches

Ga heerlijk op de rug liggen en strek je benen. Plaats het ene been over het andere been heen gestrekt. Kruis ze de gestrekte benen over elkaar heen. De rechterhand plaats je als je linkerbeen over het rechterbeen heen kruist op je linker bovenbeen. De linkerhand plaats je achter je hoofd. Nu beweeg je steeds omhoog en blijf je omhoog kijken. Wissel na een paar keer om ook de andere kant te oefenen.

De derde oefening voor de schuine buikspieren: Foot to foot crunch

Bij deze oefening lig je wederom op de grond. De voeten plaats je plat op de grond en de bekken ook tegen de grond. Kijk omhoog en beweeg je schouders lichtelijk van de grond. Ga met je handen naar je enkels en doe dit zo dat je van links naar rechts gaat. Dus je tikt de linker en de rechterenkel aan. Je kunt iedere keer je schouders weer op de grond laten rusten als je je enkel hebt aangetikt.

Oefening vier: alternating crunches

Ook deze oefening begint liggend op de grond met de rug op de vloer. Trek je benen wat omhoog en doe je handen aan de zijkant van je hoofd. Tik met je rechter elleboog nu de linkerknie aan. Gebruik hierbij de buikspieren om de beweging af te ronden.

De vijfde oefening voor de schuine buik spieren: de russian twist

Bij deze oefening ga je zitten met je benen omhoog. Het bovenste deel van je lichaam laat je naar achteren hellen tot je de spanning in je buikspieren voelt. Als dit het geval is tik je met je handen de grond aan naast je. Draai hierbij het hele lichaam en laat je hoofd en ook je neg meedraaien met de beweging die je maakt.

Wees slim en sla de buikspieroefeningen voor de schuine buikspier niet over!

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!