Is de Ab Roller een Waardevol Buikspierapparaat?

De Ab roller is een buikspierapparaat waar je vast en zeker wel eens gehoord van hebt. Het is een buikspierapparaat wat je in de sportschool zult aantreffen en ook thuis kunt gebruiken. Het grootste voordeel van de Ab roller is de ondersteuning, die het geeft aan je nek.

Het is heerlijk om je buikspieren te oefenen samen met de Ab roller. Je hebt veel minder kans op blessures en je traint ook daadwerkelijk je buikspieren en niet de spieren in de nek. Het is ook erg gemakkelijk om met de Ab roller te trainen. Je hebt geen urenlange instructies nodig! Je kunt direct beginnen.

Het eindresultaat! Dat is waar het om draait.

Laten we eerlijk zijn! We willen allemaal een mooie slanke buik hebben en een sixpack. Toch? Het is heerlijk om e ontdekken hoe het mogelijk is om dit resultaat te realiseren. Een van de manieren om dit te doen is door gebruik te maken van de Ab roller. De Ab roller zorgt voor een uitstekende workout in nog geen half uurtje per dag. Je hoeft niet naar de sportschool te gaan en je hoeft geen uren te gaan sporten. Je kunt in een half uurtje sporten per dag op de Ab roller volop genieten.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Hoe werkt de Ab roller?

Het idee achter de Ab roller is dat je alle spiergroepen traint. Je traint niet alleen de buikspieren, maar ook de kern van de buikspieren. Met de hulp van de Ab roller kun je een mooie buik krijgen. Met de hulp van de ab roller krijg je een mooie strakke sixpack. Het is belangrijk om de juiste oefeningen te doen op de ab roller om er volop van te genieten. We zullen een viertal oefeningen met je bespreken :

 • De basis oefening
 • De geavanceerde uitrol
 • Pikes
 • Basis crunch

Laten we ze stuk voor stuk bespreken. Hierna kun je beginnen met het trainen van je lichaam met de hulp van de Ab roller.

De basis oefening voor de Ab roller

Kniel op de grond en maak je armen recht. Pak nu de Ab roller vast en lift de kont van je hakken. Rol nu de Ab roller recht voor je uit en laat je armen draaien met de schouders als draaipunt. Adem in als je weer omhoog komt. Herhaal dit meerdere malen.

De geavanceerde Uitrol

Dit lijkt veel op de basis oefening van de Ab roller. Echter nu blijf je met de voeten op de grond staan. Je houdt de Ab roller voor je en buigt dan langzaam voorover. Rol langzaam naar voren en dan weer terug. Houdt je benen recht en rond je rug lichtjes.

De Pikes oefening

Zet je handen plat op de vloer. Plaats de handen op schouderhoogte en strek de armen volledig. Trek nu je armen en de Ab roller naar je hoofd en til je kont wat omhoog. Houd je benen hier recht bij. Houdt de positie even vast en rol dan weer terug naar achteren en laat je kont zakken.

De basic crunch

Ga op de grond liggen met de handen op de Ab roller frame. Zet de voeten plat op de vloer en breng je schouders omhoog tot in een hoek van vijfenveertig graden. Adem nu in en ga weer naar beneden. Het is een heerlijke oefening welke zal zorgen voor een mooie buik!

Is de Ab roller voldoende om een platte buik te krijgen?

Naast het doen van de vele verschillende oefeningen is het natuurlijk ook belangrijk om op de juiste manier te eten. Kies voor de juiste voedingsstoffen en een goed dieet. Als je immers volop vet of zoet eten blijft eten dan zal je niet snel gewicht gaan verliezen.

Dus om een mooie platte buik te krijgen zal je naast de oefeningen op de Ab roller ook gezond moeten gaan eten. Kies bijvoorbeeld voor een koolhydraat arm dieet. Dit is vaak gemakkelijk in te voegen en ook goed vol te houden. De combinatie van de juiste oefeningen met de Ab roller en een goed dieet zullen wonderen verrichten. Je zult in een korte tijd volop gewicht verliezen en een mooie gespierde buik krijgen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!