6 Beste Buikspieroefeningen om er Aantrekkelijk uit te Zien

Als de zomer er weer aan komt of bij een speciale gelegenheid als een bruiloft of reünie wil je er natuurlijk goed uitzien. Alle love handles en zwembandjes moeten dan weer van je lijf verdwijnen. Een van de manieren om dit te doen is om te kiezen voor de beste buikspieroefeningen.

Door de juiste en beste buikspieroefeningen te doen zal je een geweldig lichaam krijgen. Bij de buik zal het vet als eerste gaan zitten. Het buikvet is vaak moeilijk om weg te trainen. Buikvet is hardnekkig! Door echter volop buikspieroefeningen te gaan doen zal je het buikvet overwinnen en er weer geweldig uit gaan zien.

De beste buikspieroefeningen om weer van je lichaam te genieten

Als je op een regelmatige basis je buikspieren traint dan zal je snel merken dat je een strakkere buik krijgt. Het is ook leuker om nieuwe kleren te kopen en om jezelf op de foto’s te zien. Een bikini, badpak of andere zwemkleding aandoen is een feest. Ook kleding van enkele jaren geleden terug zullen weer als gegoten zitten.

Door te weinig te bewegen en ongezond te eten zal je snel een dikke, ronde en blubberige buik krijgen. Het is tijd om meer te gaan trainen en om je wilskracht te tonen. Ga je buikspieren iedere dag trainen om je vrienden en familie te verrassen met je nieuwe uiterlijk.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

De juiste bukspieroefeningen

Als je een dikke buik hebt dan zal je natuurlijk niet binnen een aar weken al een wasbordje hebben. Het is echter wel mogelijk om binnen een paar weken resultaat te zien. Uiteindelijk zal je een mooie platte buik krijgen en er top uitzien. Het is natuurlijk wel belangrijk om je buikspieren volop te trainen. Als je niet traint dan zal je niet snel een verschil zien. Train je buikspieren zo lang en effectief als mogelijk om een strakke buik te krijgen. Focus en doe de buikspieroefeningen op de juiste manier. Als je jezelf er met een Jantje van Leiden vanaf wilt maken kun je beter geen buikspieroefeningen gaan doen.

Laten we de beste buikspieroefeningen bespreken.

Buikspieroefening een: de buikspieren aanspannen

Een eenvoudige buikspieroefening welke je de hele dag door kunt doen is het aanspannen en ontspannen van je buikspieren. Het maakt niet uit of je op de bus staat te wachten, in de supermarkt staat, een boek aan het lezen bent of een artikel als deze schrijft! Je kunt de hele dag door je buikspieren aanspannen en ontspannen. Het is ook ene mooie opwarming om de wat stevigere buikspieroefeningen te gaan doen. Natuurlijk kun je luisteren naar een mooi muziekje op de radio. Het is goed om deze buikspieroefening regelmatig te doen. Je krijgt een nog betere controle over je buikspieren. Door het gemak en de eenvoud behoort deze oefening tot de beste buikspieroefeningen.

Een klassieker onder de beste buikspieroefeningen: de crunch

Ga op je rug liggen en zet je voeten op de grond op schouderbreedte. Trek nu je benen op en breng je hoofd naar de knieën om je buikspieren goed aan te spannen. Het is belangrijk dat je de kracht uit je buikspieren laat komen om je hoofd naar de knieën te brengen. Het is goed om deze positie voor een paar seconden vast te houden. Daarna kun je weer naar de startpositie gaan. Rust hier niet te lang uit, maar houdt het tempo in de oefening en ga weer terug.

Als je de oefening te gemakkelijk vindt worden dan kun je een gewicht op je borst leggen om het zwaarder te maken.

Een variant op de crunch is de twisted crunch waarmee je de schuine buikspieren kunt trainen. De twisted crunch is bijna gelijk aan de crunch. Je houdt je handen links en rechts van je hoofd. Nu breng je de linker elleboog naar de rechterknie en andersom. Een uitstekende manier om je hele buik te trainen.

De beste buikspieroefeningen: de knee raises

Als je de onderste buikspieren en de rechte buikspieren wilt trainen dan kun je de knee raises buikspieroefening gaan doen. Ga op je rug liggen en breng de handen naar je hoofd en raak het hoofd met je vingertoppen aan. Buig een van je knieën en plaats deze voet op de grond. Het andere been laat je gewoon gestrekt op de grond.

Breng nu je bovenlichaam omhoog en strek je been richting je hoofd. Houdt de positie een paar seconden vast en ga dan terug. Om je schuine buikspieren te trainen moet je je rechterknie naar je linker elleboog brengen. En natuurlijk met je linkerknie en je rechter elleboog.

De hanging knee raises als een van de beste buikspieroefeningen

Een van de beste buikspieroefeningen om te doen is de hanging knee raises. Je traint er je onderste buikspieren mee.

Ga aan een stang hangen om dan je knieën op te trekken tot je borst. Hierna kun je ze langzaam weer laten zakken. De schuine buikspieren kun je ook uitstekend trainen door je knieën wat meer naar links en wat meer naar rechts op te trekken.

Doe de oefening mooi langzaam voor een optimaal resultaat.

De beste buikspieroefeningen: de seated twist

Om je schuine buikspieren te trainen kun je de seated twist doen. Ga op een bank zitten en doe een stok over je schouders. Pak de stok aan beide kanten vast met je handen zo ver mogelijk uit elkaar. Draai nu je linkerschouder naar rechts en probeer alleen je buikspieren te gebruiken. Natuurlijk moet je hierna de andere kant op bewegen. Maak een mooie soepele beweging om in een prettig ritme je buikspieren te trainen.

Wil je het wat zwaarder maken? Doe dan gewichten aan je stangen.

Nummer zes van de beste buikspieroefeningen: leg raises

Een van de beste buikspieroefeningen om te doen is de leg raise. Je onderste buikspieren worden volop getraind door de benen de lucht in te brengen vanuit een liggende positie. Je licht namelijk op je rug en brengt dan je benen de lucht in. Zorg ervoor dat je hierbij je buikspieren gebruikt en niet je beenspieren.

Enkele aandachtspunten bij de beste buikspieroefeningen

Om een maximaal rendement te krijgen van de beste buikspieroefeningen is het belangrijk om een goede ademhaling te hebben, de oefeningen langzaam en goed te doen en niet voor de kwantiteit van het aantal oefeningen te gaan, maar voor kwaliteit.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!