Buikspieren En Gezonde Voeding

Gezonde voeding en buikspieren zijn onafscheidelijk. Om gezonde buikspieren te hebben is het van belang gezonder te leven en te werken aan de juiste voeding.

Het verliezen van buikvet voor het zichtbaar maken van de buikspieren begint hier. Ik leer je graag hoe je gezonder kunt eten en wat gezonde voeding uiteindelijk voor effect heeft op de kracht die je in de buik zal ontwikkelen.

 

Waarom beginnen buikspieren bij gezonde voeding?

Een laag vetpercentage is cruciaal voor het zichtbaar maken van de buikspieren. Ook voor een platte of strakkere buik is gezonde voeding noodzakelijk.

Bij een lager vetpercentage is de hoeveelheid vet binnen je lichaam lager dan voorheen. Je ziet er hierdoor gezonder en vitaler uit. Gelukkig heeft het nog meer positieve effecten. Zo slinkt de kans op hart- en vaatziekten.

Een gezondere basis van je lichaam vergroot de kans op een strakkere buik. Neem dus niet alleen je buik, maar je hele lichaam mee in deze verandering.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Wat is gezonde voeding?

Gezonde voeding gaat vaak niet over het eten van bepaalde producten. Gezonde voeding gaat meestal over wat je juist niet moet eten.

Om het je iets gemakkelijker te maken som ik verschillende soorten voeding voor je op. Het is hierdoor in een oogopslag duidelijk welke voeding goed voor je is en welke je aan de kant kunt laten staan.

Natuurlijk blijft het belangrijk om alles met mate te eten. Teveel is nooit goed, zelfs niet met gezonde voeding.

Gezonde voeding Ongezonde voeding
Rijst Aardappels
Groente Brood
Fruit Frisdranken

Ik wil niet dat je denkt dat aardappels slecht voor je zijn. Toch is het zo dat teveel aardappels zorgen voor een overschot aan koolhydraten en de verlaging van het vetpercentage niet bevorderen.

Probeer de gezonde voeding te verhogen. Kies voor 2 of 3 keer per week rijst. Dagelijks een vuist groente en 2 stuks fruit per dag.

Reduceer aardappels tot 2 of 3 keer per week en brood tot 1 of 2 boterhammen per dag. Frisdranken kun je het best helemaal niet drinken.

De regels die ik je hier geef zijn richtlijnen die het ontwikkelen van een gezonder voedingspatroon een stuk gemakkelijker maken. Haal hier je voordeel uit en start vandaag! Voor meer informatie over gezonde voeding,  buikspieren en een handig schema verwijs ik je door.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!