Buikspieren: Een Andere Mindset Geeft Direct Resultaat

In het leven hebben veel dingen vaak verschillende overeenkomsten. Zo is het ook met het hebben van de juiste mindset. Mindset gaat over de staat van geest, ik geloof dat wanneer je iets wilt bereiken je dat ook kunt bereiken.

Probeer je geest een richting op te sturen en hier niet meer van af te wijken. Wanneer je buikvet wilt verliezen en aan zichtbare buikspieren wilt komen, dan lukt dat. Er is echter een voorwaarde: je moet het echt willen en er volledig voor gaan.

Het is moeilijk om de juiste mindset van nature te kunnen ontwikkelen. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je jezelf op een gemakkelijke manier kunt motiveren om het hoogst haalbare te bereiken.

Schrijven

Schrijven is een uitstekende manier om jezelf te motiveren het hoogst haalbare te bereiken. Schrijf op waarom je het buikvet wilt verliezen en aan zichtbare buikspieren wilt komen. Als je precies opschrijft waarom je dit wilt bereiken, zal het voor jezelf veel duidelijker worden. Pak simpelweg een A4 en schrijf dit vol met gedachtes over je eigen lichaam en hoe je de staat en het uiterlijk van dit lichaam wilt veranderen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Een doel met een deadline

In het stellen van doelen is het uiterst belangrijk om streng voor jezelf te zijn. Je kunt streng voor jezelf te zijn door een duidelijk doel voor jezelf te stellen, dit kan het volhouden van een bepaald schema zijn, maar ook het afvallen van een bepaald aantal kilo’s. Het stellen van een doel maakt het voor jezelf veel duidelijker wat je nu precies wilt bereiken. De manieren om dit doel te bereiken zullen vervolgens vanzelf jouw richting op komen.

Motivatie

Gratis coaches? Ze zijn er! Om het beste uit jezelf te halen is het altijd verstandig om de verschillende gestelede doelen te delen met vrienden en andere bekenden. Als je duidelijk maakt dat je gewicht wilt verliezen en een gespierd lichaam wilt ontwikkelen, zullen zij je hierop gaan wijzen. Ze zullen je vragen hoe ver je hier al mee bent en op welke manier je hier mee bezig bent.

Door je doelen met je omgeving te delen maak je het jezelf veel gemakkelijker een platte buik te ontwikkelen, vertel dan ook zoveel mogelijk vrienden en bekenden over je gestelde doelen en probeer op deze manier de druk nog eens extra op te bouwen. Ik weet zeker dat de kans hierdoor veel groter wordt dat je dromen werkelijkheid worden.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!