Hoe krijg ik een sixpack? De Drie magische Pilaren!

Zeker als de zomer weer gaat beginnen of als je verliefd bent dan wil je er natuurlijk super uitzien. Je wilt graag snel van de overtollige kilootjes rondom je buik af en er weer sexy uitzien. Waar je dan natuurlijk van droomt is een mooie sixpack. De vraag is echter: hoe krijg ik een sixpack? Een zeer goede vraag waar we je graag bij helpen. Om een sixpack te krijgen zijn er drie pilaren van groot belang om dit resultaat te verkrijgen.

De drie pilaren van ‘hoe krijg ik een sixpack’!

Om een mooie sixpack te krijgen is het belangrijk om in de eerste instantie goed en gezond te eten en drinken. Je buikvet zal rondom je buik moeten verdwijnen om je sixpack zichtbaar te maken. De tweede pilaar is volop en voldoende gaan trainen. En we bedoelen dan niet alleen je buikspieren. We bedoelen het hele lichaam met krachttraining en ook met cardiotraining. Ten derde is het belangrijk om voldoende te slapen. Je lichaam heeft rust nodig om te herstellen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Ontdek deze zomer ‘hoe krijg ik een sixpack’

Wacht niet langer en start ermee om de drie pilaren voor een sexy sixpack buik te implementeren in je leven. Hoe eerder je begint, hoe sneller je een geweldige sixpack zult hebben. Ook jij kan je buik volop gaan trainen om er geweldige uit te zien. Eet de juiste voedingsstoffen en zorg voor een dagelijkse training van een uur. Daarnaast zeven tot acht uur goede slaap iedere nacht zal wonderen doen! Je zult niet alleen dromen van je mooie sixpack, maar het ook verwezenlijken.

Pilaar een! Gezond eten

Zet een streep door al het eten wat te vet is, te veel suikers heeft en ook te veel koolhydraten bevat. Focus je op voeding met veel eiwitten om zo meer spieren aan te kunnen maken. Met meer spiermassa zal je lichaam meer gaan verbranden en val je vanzelf af. En dan wordt natuurlijk die sixpack ook wel zichtbaar. Hoe krijg ik een sixpack, zal dan geen vraag meer voor je zijn! Ook zal hoe krijg ik een sixpack geen geheimen meer voor je hebben.

Houd je van snacken? Dan kun je gerust de volgende snacks eten:

  • Havermout
  • Fruit
  • Noten (cashewnoten, walnoten, pecannoten)
  • Een wehy eiwitshake
  • Magere yoghurt of kwark

Eet ook iedere dag wat lijnzaad. Je krijgt volop vezels binnen en daarnaast zorgt lijnzaad ervoor dat je minder honger hebt. Yoghurt met lijnzaad en honing is trouwens een heerlijke snack.

Drinken voor een mooie sixpack.

Laat alle dranken met suikers staan. Geen cola, geen 7up, sinas of vruchtensappen. Vermijdt ook chocolademelk en icetea. Kies voor water, rivella en koffie en thee. En drink iedere dag minimaal twee liter water. Je afvalstoffen en vetten moeten uit je lichaam. Je moet dit mogelijk maken door volop water te drinken.

Pilaar twee: volop trainen!

Hoe krijg ik een sixpack? Het is een eenvoudige vraag, maar kent eigenlijk een complex antwoord. Er zijn namelijk de verschillende factoren welke van belang zijn om dit te realiseren. Het trainen van je hele lichaam is een van de antwoorden op hoe krijg ik een sixpack.

Start met het maken van een trainingsschema. Neem hierin je buikspieroefeningen op en ook de cardio training en kracht training. Door een juiste mix te maken van alle oefeningen krijg je een geweldig lichaam. Aangezien het lichaamsvet overal weg zal moeten gaan om je sixpack zichtbaar te maken is het goed om volop cardio trainingen te doen.

Denk hierbij aan:

  • Fietsen
  • Joggen
  • Hardlopen
  • Roeien
  • Steppen

Naast de cardio training moet je ook vooral aandacht geven aan de grotere spiergroepen met meer kracht training. Aangezien je hier het snelste meer spiermassa kunt krijgen zijn dit je vrienden voor een sixpack. Hoe mee spieren je namelijk hebt, hoe meer calorieën je dag en nacht zult verbranden.

Focus op de buik! Natuurlijk mogen we niet vergeten om de focus op de buikspieren te leggen. Als ze een maal zichtbaar worden dan wil je natuurlijk wel een sexy sixpack hebben. Train daarom alle spiergroepen in je buik. De bovenste buikspieren, de onderbuik spieren en ook de schuine buikspieren. Doe dit iedere dag of om de dag om een geweldige buik te krijgen.

Pilaar drie: voldoende slapen

Als je jouw lichaam niet voldoende rust geeft dan krijgt het onvoldoende tijd om te herstellen. Zeker als je onvoldoende slaapt kan dit er zelfs voor zorgen dat al je inspanningen om gezond te eten en volop te sporten geen zoden aan de dijk zetten. Of tenminste minder dan wanneer je een paar uurtjes meer slaapt.

De sleutel (geheime) pilaar van ‘hoe krijg ik een sixpack’

Eigenlijk is er een vierde pilaar om een sixpack te krijgen. De belangrijkste pilaar in het vraagstuk ‘hoe krijg ik een sixpack’. En dat is natuurlijk de implementatie van alle drie de pilaren om een sexy sixpack te krijgen. Zolang je alleen nog maar leest of droomt over een sixpack zal er weinig gebeuren. Actie is reactie. En dat betekent ook dat wanneer je start met het doen van de buikspieroefeningen, goed gaat eten en voldoende gaat rusten je resultaten zult zien.

Misschien verwacht je meer resultaten in het begin! Focus jezelf echter op de lange termijn om meer resultaten te behalen en te krijgen. Na een paar weken zal je jezelf nooit meer de vraag stellen ‘hoe krijg ik een sixpack’.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!