Water Drinken Voor Buikspieren

Je weet dat water niet alleen is voor de plantjes is of voor in een zwembad. Voor elke 20 minuten training moet je eigenlijk een vol glas water drinken. Het water zorgt dat je niet uitdroogt en je lichaam optimaal blijft functioneren. Je kunt hierdoor voor langere tijd trainen en zit lekkerder in je vel.

Hoeveel zweet ik eigenlijk?

Je kunt nog specifieker meten hoeveel water je lichaam nodig heeft. Weeg je voor en na het trainen en ontdek op de manier hoeveel gewicht je verliest. Het gewicht dat je verliest bestaat namelijk puur uit vocht en voor een weg te werpen deel aan voeding.

Wegen is dus een ideale manier om te meten hoeveel vocht je verliest. De informatie kun je bij een volgende training gebruiken. Je weet de volgende training namelijk precies hoeveel water je moet meenemen en moet drinken.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Een aantal feitjes op een rij

We weten dat water belangrijk is om het lichaam optimaal te laten functioneren. Maar hoe belangrijk?

Water is zo belangrijk voor het lichaam dat bij een verlies van 2% aan water van het lichaamsgewicht, sporten bijna onmogelijk is. Natuurlijk heeft een effect van 1% of 0,5% ook al grote gevolgen. Om optimaal te kunnen trainen is het op pijl houden van de vochtbalans dan ook heel belangrijk.

Bij een verlies van meer dan 3% wordt het zelfs zo gevaarlijk dat de temperatuur van het lichaam uit balans raakt en je gezondheid op verschillende manieren wordt bedreigd. Gelukkig is de kans klein dat dit gebeurd. Je hoeft je hier geen zorgen om te maken. Het geeft echter des te meer aan dat genoeg water drinken belangrijk is. Ook voor het trainen van de buikspieren moet je het lichaam dus voldoende water gunnen. Alleen op deze manier kun je de buikspieren optimaal trainen.

Hoe meet ik of ik genoeg drink?

Het is niet zo moeilijk om te achterhalen of je genoeg drinkt. Simpele tests wijzen direct uit of je genoeg drinkt. Kijk bijvoorbeeld naar je urine. Wanneer je urine donker geel is moet je jezelf ernstig zorgen maken. Je drinkt te weinig.

Is je urine licht van kleur of doorzichtig? Dan drink je voldoende. Je hoeft je op dit moment geen zorgen te maken en zult niet uitgedroogd zijn.

Let op! In de ochtend is je urine meestal donkerder van kleur. Eigenlijk is dat helemaal niet vreemd. In de nacht drink je namelijk niets en verliest het lichaam veel vocht. Het is aan jou om dit tekort overdag weer aan te vullen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!