Buikspieroefeningen Schema – Zo Stel je het Samen

Niet iedereen vindt het prettig om een schema te volgen dat voorbereid is. Veel mensen vinden het prettig om zelf een buikspieroefeningen schema samen te stellen en invloed te hebben op het uiteindelijk resultaat.

Voor de mensen die zelf een schema willen samenstellen heb ik dit artikel geschreven. Je kunt dankzij dit artikel zelf een schema stellen. Lees direct verder en start met het buikspieroefeningen schema!

Wat wil ik trainen?

Om erachter te komen wat je wilt trainen is het van belang om te weten wat het eindresultaat moet zijn. Wil je een strakke buik? Of wil je een buik met zichtbare blokjes.

Het is helemaal niet verkeerd om een foto van iemand als voorbeeld te nemen. Een foto geeft je de gelegenheid om naar een uiteindelijk eindresultaat toe te werken. Je maakt het met een foto een stuk gemakkelijker voor jezelf.

Het uiteindelijke eindresultaat kan alleen worden bereikt al je hier voor jezelf een gemakkelijk stappenplan van maakt. Wanneer je start met het maken van een buikspieroefeningen schema is het essentieel om eerste de verschillende oefeningen te selecteren. Klik op de onderstaande link en ontdek diverse buikspieroefeningen voor thuis.

Buikspieroefeningen voor thuis

Maak een selectie van 3 of 4 oefeningen. De oefeningen kies je op basis van het onderdeel van de buik dat je wilt trainen. Wil je een algehele strakke buik? Kies dan vier uiteenlopende oefeningen. Wanneer je een bepaald deel van de buik wilt trainen kun je meer dezelfde oefeningen kiezen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Het buikspieroefeningen schema

Kies er binnen je schema voor om niet te veel te trainen. Spieren groeien in rust. Rust is dus minstens zo belangrijk als de training zelf. Zonder voldoende rust kan het lichaam niet aansterken en ontwikkel je geen krachtige buik.

Het schema bouw je op in twee onderdelen:

  • Dagen van training
  • Dagen van rust

Het gemakkelijkst is om het om en om te doen. De ene dag rust. De volgende dag trainingen. Kies ervoor om de oefeningen in sets te doen. Een set is een serie van herhalingen.

Kies ervoor om elke oefening in drie sets uit te voeren. In totaal zul je bij 3 of 4 oefeningen uitkomen op 9 of 12 sets. Elk set kun je opbouwen van 8 herhalingen tot 20 of meer herhalingen. Maak voor jezelf een grote tabel en noteer hier de herhalingen, het aantal sets, de oefeningen en de moment waarop je rust houdt.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!