10 Redenen Waarom Buikvet Wegkrijgen Moeilijk is

Als je veel buikvet hebt dan dan wil je hier natuurlijk graag van verlost worden. Als je teveel buikvet hebt dan kun je hierdoor gezondheidsproblemen krijgen. Denk hierbij aan diabetes (type 2), hartproblemen, sommige vormen van kanker en insuline resistentie problemen. Het buikvet wegkrijgen is dus een slimme zet.

Vaak is het echter moeilijk om hierin te slagen. Het is moeilijk om buikvet weg te krijgen. We sommen een tiental redenen op waarom buikvet wegkrijgen moeilijk is. Weet echter ook dat het niet onmogelijk is. Ook jij kunt namelijk een mooie sexy platte buik krijgen. Een sexy buik welke je hele leven veranderen kan. Je zult beter in je vel zitten, gezonder leven en je veel energieker voelen.

Buikvet wegkrijgen moeilijk, oorzaak een: je leeftijd!

Als je ouder wordt dan veranderd je lichaam. Kijk maar naar jonge mensen en hun ouders en grootouders. Ze zien er allemaal verschillend uit. Bij mannen en ook bij vrouwen verandert de stofwisseling als ze ouder worden. Als je ouder wordt heb je minder calorieën nodig. Vrouwen komen ook nog eens in de menopauze terecht waarna ze nog meer vet rondom de buik zullen gaan vasthouden. De leeftijd is dus een vijand voor het buikvet wegkrijgen. Het is echter niet onmogelijk om ook als je ouder bent af te vallen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Buikvet wegkrijgen gaat moeilijk doordat je de verkeerde oefeningen doet

Als je vaak alleen maar buikspieroefeningen doet voor het buikvet wegkrijgen, dan moet je snel overstappen op andere oefeningen. De buikspieren zijn namelijk een van de kleinste spiergroepen van je lichaam. Je kunt veel beter je beenspieren en andere grote spiergroepen gaan trainen. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je zal verbranden. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Ga meer cardio oefeningen doen. Buikvet wegkrijgen gebeurt vanzelf als je over je hele lichaam vet aan het verliezen bent.

Buikvet wegkrijgen is moeilijk als je de verkeerde voedingsstoffen eet

Als je buikvet wilt verliezen en buikvet wegkrijgen wilt dan moet je specifieke voedingsmiddelen mijden. Zo zet alchohol, frisdrank, fast food, koekjes, teveel koolhydraten en ook friet en pizza zich snel en gemakkelijk om in buikvet! Als je buikvet kwijtraken wilt dan moet je zorgen dat je deze voedingsstoffen mijdt.

Mijd slechte vetten om het buikvet weg te krijgen.

Het is belangrijk voor je lichaam om vetten binnen te krijgen. Het is echter belangrijk om de juiste vetten te eten. Je hebt onverzadigde vetten nodig en moet de verzadigde vetten vermijden. Vooral vis is gezond en rijk aan onverzadigde vetten. Denk hierbij aan zalm, paling, makreel en ook haring. Ook kun je olijfolie nemen en avocado’s. Natuurlijk moet je niet teveel onverzadigde vetten gaan nemen. Dan helpt het namelijk nog niet.

Vermijd stress!

Stress is natuurlijk een onprettig gevoel. Stress verstoort je lichaam en maakt het hormoon cortisol aan. Cortisol zorgt ervoor dat er meer vet wordt opgeslagen in ons lichaam. Het is dus goed om stress te vermijden. Je kunt meer walnoten gaan eten. Dit zorgt namelijk voor een verlaging van cortisol in je bloed.

Te weinig slapen helpt niet met het buikvet wegkrijgen.

Er zijn volop studies die hebben aangetoond dat een gebrek aan slaap of onregelmatig slapen zorgt voor overgewicht. Ook vergroot het de kans op diabetes (type 2).

Niet voldoende eten

Als je niet voldoende eet, dan gaat je lichaam automatisch over in de slaap en bespaarstand. Het is vaak zo dat je de eerste week (of twee) gewicht verliest en daarna weer volop kilo’s aankomt. Het is beter om verstandiger te gaan eten. Eet meer volkoren producten, fruit en ook groente.

Onvoldoende sporten en trainen

Het is belangrijk om intensief te gaan sporten. Vaak is het slim om op basis van je hartslag oefeningen te gaan doen of om cardio te doen. Als je hartslag te hoog is dan verbrand je namelijk vaak meer spieren dan vet. Laat je goed informeren door een sport instructeur.

Een genetisch appeltje?

Misschien heb je een geweldig lichaam, alleen heb je een buikje. Misschien heb je van je ouders (genetisch) een appelfiguur gekregen. Vaak is het moeilijk om je genetische aanleg te veranderen. Het is echter niet onmogelijk.

Onvoldoende motivatie voor het buikvet wegkrijgen?

Een platte buik krijgen en het buikvet wegkrijgen is een strijd van de lange termijn. Het is belangrijk om een lange adem te hebben. Zorg voor een goed trainingsschema en houdt je hieraan. Zorg ook voor een goed voedingspatroon. Hou vol! Geef niet op en zorg ervoor dat je dat buikvet wegkrijgen gaat. Geef niet op!

10 redenen om als excuus te gebruiken?

Met de verschillende redenen hebben we je willen laten zien dat er volop redenen zijn om het buikvet niet weg te krijgen. Het is echter belangrijk om je hier niet op te focussen. Kijk naar de zaken waardoor je het buikvet wel kunt wegkrijgen. Laat je niet klein krijgen door de mogelijke redenen waarom het niet kan. Doordat je ze nu kent is het goed om ze om te buigen naar positieve energie en om te laten zien aan de wereld dat buikvet wegkrijgen voor jou geen enkel probleem is!

Het geheim om buikvet weg te krijgen

Het geheim om buikvet te verliezen zit hem vooral in het veranderen van wat je eet, hoe je slaapt en ook hoe je beweegt. Het klinkt gemakkelijk. We weten echter dat het vaak een strijd is om succesvol het buikvet weg te krijgen. Wij weten echter ook dat jij in die strijd zal slagen! En dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!