Onderbuikspieren trainen? Ontdek de beste oefeningen voor maximaal resultaat!

Wie wil er nu juist niet een mooie strakke onderbuik? De onderbuik is vaak juist de plek waar men moeilijk vet kan kwijtraken en ook de plek welke niet altijd op de juiste manier getraind wordt. En om die mooie sixpack te krijgen zul je ook de onderbuik moeten gaan trainen. Veel mensen willen graag wat aan hun buik veranderen. Ze doen daarom vele buikspieroefeningen en zorgen voor een mooie strakke buik. Echter vaak zijn de oefeningen voor een mooie buik niet voldoende om een lekkere strakke buik te krijgen. Het is daarom belangrijk om met een goed plan te beginnen om een heerlijke platte buik te krijgen. En de onderbuikspieren trainen hoort daar natuurlijk ook bij.

Waarom is het zo moeilijk om een mooie platte buik te krijgen?

Een vraag wie veel mensen zich stellen. Veel mensen willen een mooie buik hebben om mee over het strand te lopen. Een buikje wat geweldig past bij de zwemkleding en de zomerse dunne kleding. Vaak is het moeilijk om consequent de onderbuikspieren te trainen. Ook is het natuurlijk van groot belang om de juiste voeding tot je te nemen. Het is ook belangrijk om alle spiergroepen van je buik op de juiste manier te trainen. Zo zijn er de bovenste buikspieren welke veelal worden getraind. Het is echter ook belangrijk om de onderbuikspieren trainen. Doe je dit niet dan wordt het vaak wat moeilijker om een mooie buik te krijgen. Het is trouwens vaak ook moeilijker om de onderbuikspieren trainen. Besluit je om dit toch te gaan doen dan moet je er iedere dag tijd voor vrij maken. En om trouwens een geweldige buik te krijgen is het goed om je hele lichaam aandacht te schenken. Zo krijg je een lichaam waar je mee voor de dag kunt komen.

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Welke oefeningen kun je doen voor het onderbuikspieren trainen?

Om je op weg te helpen om de onderbuikspieren te trainen hebben wij een aantal oefeningen voor je uitgekozen. Je kunt nu een mooie strakke onderbuik krijgen met de volgende oefeningen. Je kunt ze iedere dag afwisselen om het zo leuk te houden. Ook zul je het dan gemakkelijker volhouden om er iedere dag van te genieten. De volgende oefeningen zullen we bespreken voor het onderbuikspieren trainen:

–          De double leg lift

–          Scharen

–          Double leg reverse crunches

–          De leg walks

 

De double leg lifts om voor het onderbuikspieren trainen.

Ga op je rug liggen en doe je handen onder je billen. Adem diep in en uit en span dan de spieren van de onderbuik aan en druk je benen omhoog tot ze in een hoek van negentig graden zijn. Breng dan de benen langzaam weer naar beneden tot ze net niet de grond raken. Herhaal de oefening vijf tot acht keer en bouw het op tot je het vijftien tot twintig keer kunt doen. Je kunt ook je hoofd en schouders omhoog brengen als je wat meer getraind bent.

 

De alternaing leg walks!

Een oefening welke je ook op de grond moet uitvoeren. Leg je handen wederom onder je billen. Doe nu je rechterbeen omhoog (langzaam) en breng deze onder een hoek van negentig graden. Doe nu je rechterbeen omlaag en doe je linkerbeen omhoog. Doe het tien keer en bouw het langzaam op tot je het twintig keer achter elkaar kunt doen.

 

De double leg reverse crunches.

Ga op je rug liggen en doe je handen onder je billen. Doe nu je beide benen omhoog en laat je onderbenen naar achteren wijzen met je knieën gebogen. Laat je benen nu wat zakken en breng ze weer terug. Het is belangrijk om de voeten niet de grond te laten raken. Span iedere keer je buikspieren voer het onderbuikspieren trainen op de goede manier. Doe dit drie tot vijf keer en herhaal de complete oefening tien tot twintig keer.

 

De onderbuikspieren trainen met de schaar oefening

Ga op de rug liggen en breng je hakken wat van de grond af. Breng nu eerst je linkerbeen omhoog en wissel dit af met het rechterbeen. De hakken mogen ongeveer vijftig centimeter boven de grond komen. Zorg dat je gestrekte benen houdt. Doe de oefening tien tot twintig keer. Je kunt de benen steeds op de grond laten komen om te rusten. Het is echter beter om dit niet te doen. Vind je het echter een te zware oefening dan is dat een goed compromis tot je het wel vol kunt houden.

 

 

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!